Sunday, January 3, 2010

HS rajoittaa vastineen pituutta. Tässä 3.1.2010 HS:n keskusteluosioon tarkoittamani Suomen oikeusjärjestelmän kritiikkiä olkaa hyvä

Valtaeliitin nuoleskelu jatkuu HS:ssa ja Ylessä, sekä alueellisissa ns. uutistoimituksissa:

Seppo Lehdon naurettavan mielivaltaiseen 2 vuoden 4 kk:n tuomioon on kirjattu: "Seppo Lehto on yhteiskunnalle vaarallinen" - Kumpikohan on vaarallisempi a) mediassa mainostettu islam - tai Musta Afrikkataustainen "huippuosaaja" tai khattia pureskeleva vai b) Seppo Lehto .. ihan oikeasti?


HS rajoittaa vastineen pituutta. Tässä 3.1.2010 HS:n keskusteluosioon tarkoittamani Suomen oikeusjärjestelmän kritiikkiä olkaa hyvä

Valtionsyyttäjä illman nimenomaan korosti sellaisia asioita syytteessä missä ei ollut asia

January 3 2010 at 6:22 AM

Seppo Lehdon vastine 3.1.2010 HS:lle

http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Kiina+n%C3%A4ytti+pime%C3%A4n+puolensa/1135251866365 keskusteluissa ryssäläistä perätöntä jorinaa Seppo Lehtoa koskien ohessa vastine mikä ei mahtunut kokonaan HS:n keskusteluketjuun vaan piti lyhenttä jotta ko. kirjainmerkkien määrä alle 2500

Seppo Lehdon vastine 3.1.2010 HS:n keskustelupalstalle

Väitteesi sheissea ja asiaan perehtymätöntä panettelua illmanismin tapaan

http://esitutkintapoytakirja.blogspot.com kertoo kuinka Seppo Lehdolta evättiin laillinen puolustus ja rikossyytteet päällekarkaajaansa kohtaan. Se että päällekarkaaja ja tappouhkailija sai 2 perättäistä lähestymiskieltoa 2004 ja 2005 ei ollut riittävä kuten ei Lahden Sello tapauksessakaan. Seppo Lehto vaati laillista rangaistusta ja vahingonkorvauksia. Asiasta oli yli 10 todistajaa näinä 2 vuonna. Syyttäjälaitos ja tuomarit syyllistyivät todistettavasti puolueellisiin näytösoikeudenkäynteihin. Asiasta on tehty EIT-kantelu kun myös 10.8.2005 eläkkeellä oleva supon edustaja, ravintola esimies, ymv oli jätetty todistuksissaan "I kill you" huomioimatta Seppo Lehdon turvaksi.

Tuomiossa ei määritelty lainkaan jumalanpilkan kohdalta määrää onko päiviä kuukausia vai mitä? Onko edes tunti vapaudenriistoa oikeutettua ko. muslimien uskonrauhanhäirinnästä? Mielestäni ei. - Sitä mieltä on suuri osa EU:n valtioista. Tanskassakin on ko. laki mutta sitä ei sovelleta.

"Jos tällä viitataan Seppo Lehdon tuomioon, niin hän ei todellakaan saanut sitä pelkästä islamin loukkaamisesta, vaan paljosta muusta. Ensinnäkin pohjalla oli kunnialoukkaustuomioita ihan oikeita henkilöitä kohtaa ja päätuomiot tulivat myös vuosia jatkuneista törkeistä kunnianloukkauksista useita henkilöitä kohtaan (sisältäen mm. pornografiaa ja herjaavien viestien kirjoittelua esiintyen toisina henkilöinä [jälkimmäinen ehkä liittyi niihin aiempiin tuomioihin])."

"Paljosta muusta" ;) saako nauraa? Valtionsyyttäjä illman nimenomaan korosti sellaisia asioita syytteessä missä ei ollut asianomistaja-asemaa esim. presidentti tarja halosen loukkaamista. Asian voitte tarkistaa mm. Jiri Keroselta joka seurasi istuntoja Turun hovioikeudessa. Yhteytensä herra.keronen(at)gmail.com.

Samoin mielikuvituksettomuutta edusti kansankiihotusväiteensä juutalaisten solvaamisesta, kun olin leikkiä laskenut ja yhtynyt juutalaisten näkemyksiin siitä että juutalaisilla on parempi huumorintaju kuin islamisteilla kun kykenevät laskemaan itsestään leikkiä mm. antisemitic cartoon contest kuvia kun analysoin patrioottiradion lähetyksissä. Juutalaispilakuvakisasta on netissä riittävästi hajujälkiä joten ei muuta kuin googlettamaan.

Joten jos Seppo Lehdolle tulee kansankiihotustuomio siitä että yhtyy juutalaisten itselleen naureskeluun, niin jo olisi juutalaisillakin ihmettelemistä?

Linkki ohessa vielä tekstilinkityksen lisäksi: http://en.wikipedia.org/wiki/Israeli_antisemitic_cartoons_contest = Voitaneen todeta että puolueellinen syyttäminen ja tuomio on toteennäytetty.

Tässä lyhyesti. Muilta osin mitkä koskivat kunnianloukkauksia oli erittäin paljon samaa vikaa ja puolueellisia tulkintoja, joissa ei totta juuri nimeksikään. mm väite että yksityishenkilöitä perätön, sillä ko. kaikki henkilöt julkisuuden henkilöitä, sekä muutenkin virkojensa osalta puolueellisuuksiin sortuneita tai kansanedustajan asemassaan kriitikin sietäviä tahoja maahanmuuttopolitiikkansa osalta. Osin osa blogeista ja kirjoituksista oli suoraan napattu ja tulkittu vain olettamalla Seppo Lehdon kirjoituksiksi.

Sama logiikka oli 2000 luvun alkupuolella kun Vesa Puuronen vaati minulle rangaistusta kansankiihotuksesta Tampereen poliisin kautta, kun prokareliassa oli kirjoituksia "Ryssästä". Olettama oli tuolloinkin että vain seppo lehto käyttää ryssä-sanaa. Totesin poliisille että eikö olisi ollut helpompaa ottaa yhteyttä suoraan Markus Lehtipuuhun eikä olettaa että se on minun alter egoni. Tutkinta kuivui kokoon.

Puolueellisten näytösoikeudenkäyntien uhri

Seppo Lehto
Punikki-Tampere
Silvottu tynkä-Suomi
Miehitetyt alueet takaisin - kiitos - spasiba
http://tartonrauha.blogspot.com

---------------

http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Kiina+n%C3%A4ytti+pime%C3%A4n+puolensa/1135251866365

Kiina näytti pimeän puolensa

3.1.2010 3:00

Janne Virkkunen janne.virkkunen@hs.fi Kirjoittaja on HS:n vastaava päätoimittaja.

Yhdysvaltalainen Freedom House -järjestö luokittelee monen muun ihmisoikeuksia ja sananvapautta ajavan järjestön tapaan maailman maita sen mukaan, millaista sananvapautta maissa noudatetaan. Freedom House erottaa kolme luokkaa. Vapaita on 36 prosenttia valtioista, osittain vapaita 31 prosenttia ja ei-vapaita 33 prosenttia.

Maailman väestöstä kuitenkin vain 17 prosenttia eli 1,1 miljardia ihmistä elää vapaissa maissa. Se ei ole paljon vaan häpeällisen vähän. Pohjois-Euroopassa asiat ovat myös sananvapauden mittareilla mitattuna maailman kärkiluokkaa. Pohjoismaat muodostavat kärkijoukon. Niissäkin on ongelmia, mutta nämä ovat marginaalisia verrattuna sananvapauden pimeisiin maihin, joissa toimittajat oikeasti joutuvat työskentelemään henkensä kaupalla. Tänä vuonna työtehtävissä on kuollut jo 80 toimittajaa, kun kokonaisluku edellisenä vuonna oli 66.

Kiina

puolestaan on monilla alueilla noussut nopeasti yhdeksi maailman johtavista valtioista. Kiinan nouseva voima kääntää maailman taloudellista ja poliittista painopistettä vääjäämättä kohti Aasiaa. Kiinan talous on jo nyt maailman kolmanneksi suurin Yhdysvaltojen ja Japanin jälkeen. Kiinan talous jyskyttää 89 prosentin kasvuvauhdilla, kun taantuman runtelemat USA:n ja Japanin kansantaloudet sinnittelevät vähän nollan paremmalla puolella. Kiinan markkinoiden koko ja Yhdysvaltojen jättimäinen velka Kiinalle puolestaan hiljentävät Pekingissä vierailevat valtioiden johtajat Barack Obamasta alkaen tarttumasta kiinalaisten huonosti kunnioittamiin ihmisoikeuksiin ja sananvapauden loukkauksiin.

Onneksi kiinalaiset aina silloin tällöin muistuttavat järjestelmänsä luonteesta, jottei maan todellisuus keneltäkään unohtuisi.

Jokainen varmasti muistaa Tiananmenin aukion verilöylyn kesäkuussa kaksikymmentä vuotta sitten. Tuolloin Kiinan armeija kukisti puoluejohdon käskystä opiskelijoiden demokratialiikkeen, joka kommunistisen puolueen mukaan vaaransi puolueen yksinvallan. Kiina osoitti tuolloin olevansa edelleen kommunistisen puolueen johtama diktatuuri joka tosin sallii yksittäisten kotitalouksien vaurastumisen.

Demokratialiike ei kuitenkaan ole Kiinassa kuollut. Aina silloin tällöin rohkeat toisinajattelijat nousevat vastustamaan mielipiteiden tukahduttamista vaarantaen henkilökohtaisen vapautensa. Helsingin Sanomien Kiinan-kirjeenvaihtaja Petteri Tuohinen on yksityiskohtaisesti raportoinut yhdestä yksittäisestä tapauksesta, joka on Kiinan yhteiskunnalliselle tilanteelle erittäin kuvaava.

Jouluviikon perjantaina, suomalaisten valmistautuessa viettämään tapaninpäivää, pekingiläinen tuomioistuin langetti kaksi tuntia kestäneen suljetun oikeudenkäynnin päätteeksi Liu Xiaobolle yhdentoista vuoden vankeusrangaistuksen "valtionvastaisesta toiminnasta".

Liu Xiaobo tuo mieleen esimerkiksi Tekkoslovakian toisinajattelijoiden Charta 77 -julistuksen, joka viitoitti tietä Tekkoslovakian samettivallankumoukseen marraskuussa 1989. Vallankumous johti rämettyneen kommunistihallinnon kaatumiseen. Liu saikin viime vuonna tekkiläisen ihmisoikeuspalkinnon Charta 77 -liikkeen yhden perustajan Václav Havelin läsnä ollessa. Liu ei päässyt vastaanottamaan palkintoaan, sillä hän oli arestissa Kiinassa oltuaan mukana laatimassa Peruskirja 08 -julistusta, jossa vaadittiin Kiinaan demokraattisia uudistuksia. Julistus vaatii myös yksipuoluejärjestelmän lopettamista päätepistettä kommunistipuolueen yksinvallalle, joka on kestänyt vuodesta 1949.

Kiinan perustuslaki on kommunistimaille hyvin tyypillinen. Perustuslaki takaa kansalaisille oikeuksia, joita ei arkielämässä suinkaan ole. Kiinan perustuslaki lupaa kiinalaisille samoja oikeuksia kuin Suomen perustuslaki suomalaisille. Kiinan perustuslain mukaan maassa on sanan- ja lehdistönvapaus. Sama laki takaa kansalaisille myös kokoontumisvapauden.

Liu sai tuomionsa "valtionvastaisesta toiminnasta". Kiinassa viranomaiset ohittavat perustuslain määräykset ja nostavat rikoslain perustuslain edelle päättämällä, mikä on valtionvastaista toimintaa ja mikä ei. Liulle napsahti tuomio Peruskirja 08:n allekirjoittamisesta. Toistaiseksi on epäselvää, ulottuuko viranomaisten mielipideterrori myös muihin allekirjoittajiin, joita on kaikkiaan 300.

Kiinalaiset ovat tottuneet hoitamaan omat asiansa välittämättä ulkomaisista reaktioista. Viranomaiset eivät piitanneet tuon taivaallista länsimaiden johtajien vaatimuksista vapauttaa Liu ilman oikeudenkäyntiä. Suomen viranomaisia Liun tuomio ei tietenkään ole kiinnostanut. Saksan liittokansleri Angela Merkel sentään tuomitsi tyrmistyneenä Liun saaman vankeusrangaistuksen. EU:n puheenjohtajamaa Ruotsi katsoo äärimmäisen varovaisin sanakääntein, että "tuomio lisää huolia ilmaisunvapauden kunnioittamisesta sekä oikeudesta oikeudenmukaiseen oikeudenkäyntiin Kiinassa".

Kiinalaisen demokratialiikkeen tulevaisuus on huono, jos läntiset valtiot edelleen pelkäävät menettävänsä markkinoita eivätkä läntiset järjestöt käytä voimaansa painostaakseen Kiinan viranomaisia suhtautumaan lempeämmin liikkeen aktivisteihin. Demokratialiikkeen kannattajathan eivät pyydä muuta kuin sellaisia perusoikeuksia, joista me nautimme, ja sellaista hallitusta, joka sitoutuisi suojelemaan heitä eikä tuomitsisi vankilaan niitä rohkeita miehiä ja naisia, jotka uskaltavat kysellä oikeuksiensa perään.

http://valtaeliitin-nuoleskelu-jatkuu.blogspot.com/


------------------------------------------------------------------------------------