Tuesday, February 21, 2023

Suomi on edelleen kyyryssä suhteessa sovjet-ajan valheisiin niin kauan kun ei tunnusta että Suomelle kuuluu palauttaa miehitetyt alueet kuten Ukrainallekin

Seppo Lehto Kaupunkien tiivisrakentamiselle loppu. Puita, puutarhaa ja metsää pitää olla joka pihassa 18.2.2023 kuva6

Suomi on edelleen kyyryssä suhteessa sovjet-ajan valheisiin niin kauan kun ei tunnusta että Suomelle kuuluu palauttaa miehitetyt alueet kuten Ukrainallekin?

Viron verouudistus tutustuin 2003, esiteltiin aikoinaan vero-oikeuden abroa Tampereen yliopistossa suorittaessani. Laski leikkiä tämä virolainen, eikä suomalaisetkin kaipaisi selkeyttä veroihinsa?

Ohut läpyskä versus Suomen hyllymetrit vero-oikeutta, mistä kukaan ei ota selvää. Suomen vero-oikeus palvelee vain verorottia ja loisia, joita elättävät työllänsä toiset (IrwinGoodman laulun mukaelma) 
Tänään syntymäpäivää rakkaalle pojalleni 32 v on aamupäivällä mittarissasi.

Suomen yrityselämälle pitää suoda ja pedata mahdollisuudet kuten Virossa on sallittu. Samoin pitää ottaa mallia ihmisten oikeasta mahdollisuudesta uuteen muutakin kuin maasta pakenemisella kuten USA:n 3 vuoden velka-akordi mahdollistaa.

Seppo Lehto armon vuonna 2023 eduskuntavaalien alla ei ns virallisista ehdokkaista listoista juuri kokonaisvaltaista yhteiskunnan ymmärtämistä näy. Suuri osa ehdokkaista on edustamassa vain jotain "Lisää mulle"-tahoa, ei kokonaishyötyä yhteiskunnalle, suomalaisuudelle saati maanpuolustuksemme ymmärtämistä myös talouden ja ihmisoikeuksien kannalta esim konkreettisina aluepalautuksina miehittäjä-Ryssältä.

Kansanedustajaehdokas Tampere Huk historioitsija Lehto Seppo
https://Kansanedustajaehdokas-Tampere.blogspot.com
Itse vetäydyn eduskuntavaaliehdokkuudesta yhteislistani osalta 21.2.2023. D`Hondtin vaalijärjestelmä ja ns äänikynnys ei suosi yksittäistä ehdokasta vaaleissa läpipääsemiseksi.

Tein nyt osani näidenkin eduskuntavaalien 2023 alla nostaakseni tärkeitä asioita esiin kuten olen tehnyt jo 1990 keväästä Hervannan Sanomissa alkaneista julkisissa kirjoituksissani. 

Listaa aloitteistani yhteiskunnan hyväksi voi jokainen googlata:

- Aluepalautukset Suomelle miehittäjä-Ryssälle julkisina vaatimuksina 1991 alkaen:

- Suomi Natoon natojäseksi 1991 alkaen

- Lenin museon valheiden tukemiselle loppu erilaisina kunta-aloitteina, lopulta 1996 poistin vapaussodan syttymispäivän kunniaksi tammikuulla Lenin museon reliefin, rei`itin sen naapuri JoukoViikarin (nyt edesmennyt) iskuporakoneella ns Ryssän voitonpäivän aikoihin ja vein Leinolan metsikössä olevan Marskin patsaan vasemmasta saappaasta roikkumaan teräsvaijerilla ja kiinalaisella lukolla kiinnitettynä 4.6.1996. 

- Ryssän sotarikollisten luovutuspyyntövaatimus valtakunnan syyttäjälle 1998 syksyllä, samoin vaatimukset suoraan Moskovaan ja Pietari Petroskoi syyttäjille. 

- Viron verouudistus Suomeenkin

- USA:n 3 vuoden velka-akordi Suomeen etc

Glory to Ukraine Occupied territories back from parasite Russia moscow oblast
https://Occupied-territories-back.blogspot.com
Tavoitteitani luettavissa eri yhteiskunnallisissa ja eri vaalien tavoitteista kertovissa blogeissani mm
--------------------
------------------------

No comments:

Post a Comment